Career Stories

SV Consultant - werken aan de inzetbaarheid van medewerkers.

Danielle Thijssen
03 aug 2022

Na mijn studie rechten heb ik een jaar werkervaring opgedaan bij UWV. Toen ik door een recruiter werd benaderd om bij Robidus te solliciteren, heb ik de stap gewaagd en werd ik aangenomen.

Binnen Robidus ben ik werkzaam als teamleider Consultancy en Kennismanagement. Samen met ons team adviseren wij werkgevers over de inrichting en uitvoering van sociale zekerheid. De focus ligt hierbij op het optimaal benutten van subsidie- en compensatieregelingen en het beheersen van risico’s. Daarnaast houd ik mij bezig met het kennismanagement en Academy@Robidus. Ik zorg ervoor dat iedereen (zowel collega’s als klanten) op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid.

Als je iets wilt, dan is alles mogelijk.

In de afgelopen 9 jaar heb ik Robidus zien groeien qua dienstverlening en als werkgever met mogelijkheden. Zelf ben ik gestart binnen de uitvoering van het SV Service Center waar ik voor een aantal klanten de uitvoering van complexe SV regelingen heb uitgevoerd. Toen er een mogelijk ontstond om mijn juridische kennis in de praktijk ten uitvoer te brengen als jurist, heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Bezwaar en Beroep. In deze functie heb ik veel ervaring opgedaan en ben ik er achter gekomen dat ik het contact met klanten erg prettig vindt. De overstap naar consultancy was dan ook een eenvoudige keuze. Robidus stimuleert haar medewerkers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden. Als je iets wilt, dan is alles mogelijk.

Danielle Thijssen - Robidus

Teamleider Consultancy & Kennismanagement

WerkenbijRobidus.nl