Career Stories

"Het Young Professional Programma heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn handelen en wie ik ben als persoon."

Jette van Eldijk
23 okt 2023

Vanuit het MBO ben ik doorgegaan naar het HBO. Daar heb ik de opleiding Bedrijfskunde MER afgerond, gericht op procesoptimalisatie en verandermanagement.

Graag wilde ik praktijkervaring op gaan doen, maar ik wilde me ook verder focussen op persoonlijke ontwikkeling waarbij begeleiding en coaching centraal zouden staan. Om die reden ben ik bewust op zoek gegaan naar een traineeship. En toen kwam ik terecht bij Axians, een organisatie die persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan!

Bepaal wat jij leuk vindt en waar je energie van krijgt. Dan kun je samen met Axians aan de slag om dit waar te maken!

Het Young Professional Programma heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn handelen en wie ik ben als persoon. Maar ook waar ik naartoe wil en wat ik wil bereiken. Vanuit Axians is daarin alles mogelijk, je hebt zelf de touwtjes in handen! Ik ben namelijk net gestart met een deeltijd Master Management, Cultuur en Verandering. Zolang je er zelf voor open staat en initiatief toont, is er veel mogelijk binnen Axians. Daarnaast ervaar ik de cultuur binnen de organisatie als erg prettig. Naast het harde werken is er ook veel ruimte voor plezier maken en leuke dingen doen samen met je collega’s.

Inmiddels heb ik het programma afgerond. Mijn functie binnen Axians is nu Service Delivery Manager. Hierbij ben ik de contactpersoon voor diverse klanten en de spil in het web voor uiteenlopende vraagstukken. Samen met de klant kijk ik naar de wensen en behoeften en vertaal deze naar concrete acties. Juist omdat ik geen technische achtergrond heb, kan ik me goed verplaatsen in de vraagstukken vanuit de klant. En met klant bedoel ik specifiek de eindgebruiker. Want dat is namelijk waar onze dienstverlening om draait! Het optimaal inspelen op de wensen en behoeften van de daadwerkelijke eindgebruiker. Los van mijn werkzaamheden richting de klanten houd ik me ook bezig met interne projecten en innovaties.